Kameran takana

salla s photography perhekuvaus lapsikuvaus miljöökuvaus talvi suomen talvi hääkuvaus  valokuvaus valokuvaaja

|


Onpa mukavaa, että löysit sivuilleni! Tervetuloa tutustumaan :) 

Olen hattulalainen valokuvaaja, pienten asioiden fiilistelijä, positiivisasenteinen äiti ja puoliso. Valehtelisin, jos väittäisin ettei palo valokuvaukseen syttynyt oman lapsen myötä. Ihan heti en sitä kylläkään tunnistanut. Monen yrityksen, erehdyksen, ja taas uuden yrityksen myötä olen nyt tässä. 

Yrittäjänä. Valmistuneena, mutta uskon, etten koskaan täysin valmiina valokuvaajana. Intohimonani on ehdottomasti vauva, lapsi,- ja perhekuvaukset, mutta kuvaan myös erittäin mielelläni niin potretit, kuin dokumentaariset hääkuvaukset ja huomenlahjakuvatkin.

Studioni sijaitsee Hattulassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kun lähdin etsimään studiotilaa, halusin jotain hieman erilaista, niinpä löysin pian itseni roudaamasta tavaroita vanhan tehdasrakennuksen kakkoskerrokseen, tilaan, jossa suuret ikkunat ja upea sisääntulviva luonnonvalo saivat sukat pyörimään jaloissani. Ympäri vuoden haluan kuvata myös miljöössä, Suomen upeata luontoa hyödyntäen.

Haluan tallentaa teille ne elämän pienet & suuret niin pian ohikiitävät hetket, jotta voitte aina palata niihin laadukkaiden kuvien muodossa. 

Ei pönötystä, ei tiukkoja tekohymyjä. Vain sinä, te ja tämä aito hetki. <3 

|

Ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva kuvaushetki!

Sydämellä Salla 
Salla S photography

 
motherhood_sallasinkkonen007.jpg