Perhekuvaus ilta-auringon aikaan

Salla S photographyn ihka ensimmäinen blogipostaus, jännää!

Haluan jatkossa esitellä teille valituista kuvaussessioista vähän isomman osan, mitä pelkässä instagramissa tai facebookissa pystyn tarjoamaan. Näin ollen saatte paremmin esimakua siitä, miten erilaisia ja monipuolisia kuvia toimitan teille koevedosten joukossa. 

Palataan viime viikkoiseen perhekuvaukseen, näin kesän aikana ehdottomasti ihanin aika kuvaukselle on iltaisin, auringon ollessa jo matalalla. Tässä kurkkaus settiin, jossa otettiin monipuolisesti kuvia sekä koko perheestä ,- että lapsista yhdessä ja erikseen. 

salla s photography perhekuvaus ilta-aurinko hämeenlinna valokuvaus lapsikuvaus miljöökuvaus potrettikuvaus
salla s photography perhekuvaus
salla s photography valokuvaaja hämeenlinna perhekuvaus lapsikuvaus
salla s photography lapsikuvaus miljöökuvaus sisaruskuvaus vauvakuvaus hämeenlinna hattula valokuvaus valokuvaaja perhekuvaaja lapsikuvaaja
salla s photography lapsikuvaus
salla s photography lapsikuvaus perhekuvaus parikuvaus hämeenlinna
salla s photography perhekuvaus hämeenlinna lapsikuvaus parikuvaus valokuvaus valokuvaaja
salla s photography valokuvaaja hämeenlinna perhekuvaus
salla s photography lapsikuvaus hämeenlinna
salla s photography äiti lapsi kuvaus valokuvaus valokuvaaja perhekuvaus perhekuvaaja lapsikuvaaja hämeenlinna hattula
salla s photography lapsikuvaus valokuvaus hämeenlinna valokuvaaja
salla s photography lapsikuvaus sisaruskuvaus perhekuvaus hämeenlinna
salla s photography

Tartu hetkeen - kuvauspaketissa on mahdollisuus ottaa kuvia laajasti eri variaatioilla, liikkua vapaasti valitsemassamme miljöössä, sekä vaihtaa halutessanne vaatteita tai asusteita, ja napata yksityiskohtaisesti talteen jokainen hetki; isän & äidin kainalossa, suloinen hymykuoppa lapsen poskessa, ilon ja surun hetket pienen taaperon maailmassa, rakkauden täyteiset kuvat pariskunnasta yhdessä, kun kerrankin on aikaa pysähtyä ja katsoa toista silmiin. 

Haluan tarjota teille rennon ja ikimuistoisen kuvaushetken, jossa teidän ei tarvitse jännittää miten "kameran edessä pitää olla" tai "mitä jos yksikään kuva ei onnistu". 

Intohimonani on tarjota teille kuvat, joihin haluatte palata kerta toisensa jälkeen, uudelleen ja uudelleen. Oli kyse sitten perheestä tai vasta vihitystä avioparista. <3

Kiitos, 

terkuin Salla // Salla S photography